Goede voortgang project Hospital at Home faciliteren met Lemon Care

Hospital at Home is het eerste zorgprogramma waarbinnen de Lemon Care oplossing gepilot wordt. Hospital at Home is een innovatief zorgprogramma gericht op kwetsbare ouderen die ziekenhuiszorg nodig hebben.

Inmiddels zijn de eerste 6 sprints afgerond en zijn we daarmee op de helft van het begrote aantal sprints. De oplossing begint vorm te krijgen. Na een wireframe en een klikbaar prototype is inmiddels de eerste functionaliteit van de app werkend.

Lemon verbindt verschillende EPD’s via blockchain-technologie. Deze interoperabiliteit maakt een einde aan informatiesilo’s met medische gegevens. Lemon Care brengt data uit deze verschillende zorg systemen bij elkaar. Snel, accuraat en altijd beschikbaar.

Elke 2 weken tijdens de demo bij UMCG tonen we de voortgang. Betrokkenheid en verwachtingen staan hoog in het vaandel. Zorgprofessional en patiënt kunnen inmiddels inloggen, de zorgprofessional kan vervolgens kiezen welke van haar patiënten ze wil raadplegen. Voor deze patiënt worden nu al de eerste gegevens in de timeline getoond. De autorisatie en referenties naar de verschillende EPD’s worden inmiddels opgeslagen in drie verschillende smart contracts.

In juni vindt de eerste pilot plaats met patiënten met een Hospital at Home behandeling.
Terug naar overzicht