Succesvolle eerste pilot met Digital Health Lab

Op 13 mei vond de eerste pilot plaats in samenwerking met D-Health Lab. Het dHealth Lab is in 2017 gestart door het UMCG. Hanzehogeschool, de RuG en de bedrijven ReConcept en WildSea. In deze proeftuin waarin studenten in een zeer realistische setting vooraf gedefinieerde scenario’s doorlopen wordt onze oplossing bijzonder goed op de proef gesteld.

Binnen deze setting heeft Lemon Care als eerste MKB’er de vruchten geplukt van deze opzet.

Tijdens deze pilot is een scenario nagespeeld waarin de verschillende partijen rondom trajecten waarin eerste en tweede lijn zorg moeten samenwerken, en behoefte hebben aan elkaars informatie.

De studenten speelde het scenario tot in details na, in een zeer realistische omgeving. Hiermee werd de oplossing zowel functioneel als technisch getest.

Door gebruik te maken van deze proeftuin worden zorgprofessionals niet belast met producten die nog niet rijp zijn voor de praktijk. De bevindingen uit deze pilot heeft Lemon Care mee naar huis genomen, om op te lossen in een volgende release, waarna de oplossing met echte patiënten en zorgprofessionals kan worden getest.

Hieronder een impressie van de pilot.



Terug naar overzicht